Over ons

De website www.buitengewoonverblijf.be is een initiatief van RECREAD vzw, federatie van recreatieondernemers met bijna 100 aangesloten Vlaamse kampeerbedrijven.

De missie van RECREAD bestaat er in om de belangen van de bij haar aangesloten recreatiebedrijven te behartigen, de verblijfsrecreatie te promoten, de kwaliteit en het imago van de verblijfsrecreatie te versterken en de consument hierover nuttige en waarheidsgetrouwe informatie te verschaffen.

De taalwissels van deze website worden bekend gemaakt onder de domeinnamen www.caravaneresidentielle.be (Frans) en www.dauerstellplatz.be (Duits).

Deze website wordt mee ondersteund door de Belgian Caravan-Camping and Motorhome Association (BCCMA vzw). BCCMA verdedigt de belangen van constructeurs en importeurs van vrijetijdsvoertuigen in België. De vereniging is de spreekbuis van alle professionals uit de sector die handelen in caravans, motorhomes, stacaravans, campingmateriaal en accessoires.

Het doel van de website is:

  • het tonen van aanbiedingen van nieuwe en tweedehands mobiele verblijven;
  • het tonen van aanbiedingen van vrije staanplaatsen;
  • het verschaffen van nuttige informatie voor de consument in verband met kamperen in mobiele verblijven, het kopen en verkopen van een mobiel verblijf, het huren van een staanplaats en alle hiervoor relevante informatie.

RECREAD vzw doet er alles aan om op deze website waarheidsgetrouwe informatie aan te bieden. Indien er onverhoopt misleidende informatie gegeven werd, kunt u dit melden aan de onderstaande contactpersoon.

RECREAD vzw is geen commercieel bedrijf, geen makelaar, geen erkend reisbureau, geen aanbieder van vakanties, noch bemiddelt RECREAD bij de verkoop of de verhuur van standplaatsen of logies aangeboden op deze website.

Deze website biedt de mogelijkheid om uw persoonsgegevens (e-mailadres) achter te laten. Voor meer informatie over de grondslag, het doel, beheer en gebruik van uw persoonsgegevens kunt u klikken op de link Privacybeleid. U vindt onze verklaring inzake privacy ook onderaan op de homepagina.

Voor klachten over het gebruik van uw persoonsgegevens kunt u zich wenden tot de onderstaande contactpersoon bij RECREAD vzw of tot de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer (Drukpersstraat 35, 1000 Brussel, commission@privacycommission.be).

Voor alle klachten over deze website of over de aanbiedingen op deze website kunt u onderstaande contactpersoon aanspreken.
Contactpersoon bij RECREAD vzw: Dirk Metsu, afgevaardigd bestuurder
Adres: RECREAD vzw, Willebroekkaai 37, 1000 BRUSSEL
E-mail: info@recread.be